DescrierePENSIUNEA ANEMYRA clasificata de catre Ministerul Turismului la 3 STELE se afla la intrarea in Brasov dinspre Predeal la 200m de Hotel Ramada.
Pensiunea Anemyra este pozitionata in primul cartier al Brasovului in apropiere de fabrica de bere Ciucas pe strada care duce la fabrica de mezeluri Lefrumarin.Ne aflam la 300m de reprezentantele BMW PEUGEOT TOYOTA Casa Auto Tiriac (MERCEDES FORD DODGE CHRYSLER LAND ROVER FIAT ALFA ROMEO SCANIA VOLVO SUZUKI NISSAN SEAT OPEL RENAULT MAZDA CHEVROLET LANCIA ISUZU SUBARU KIA MOTORS SSANG YONG HYUNDAI DACIA) SI LA 3 KM. DE CENTRUL BRASOVULUI

Ne aflam la 500m distanta de cele mai mari Magazine Comerciale (MACRO MOLL MEDIA GALAXY METRO SELGROSS BRICOSTORE CARREFOURE FLANCO PRAKTIKER MOBEXPERT KAUFLAND) CASINO VESUVIUS SI MC DONALDS.

Principalele obiective turistice din apropierea Pensiunii Anemyra sunt :

- 100m Varful Bunloc Cabana Bunloc (Partie de Ski si telescaun)
- 250m spre Predeal se afla trei terenuri de fotbal acoperite unde se organizeaza turnee.
- 1 km pe DN 1 Defileul Sapte Scari cu traseu spre Piatra Mare
- 300m - Parcul Acvatic "Aqua Magic"
- Parc Adventura - parc de agrement (catarari si tirolina) cel mai mare parc de aventuri din Romania
- Lacul Noua Baza Sportiva din Noua cu terenuri de rugby fotbal si baloanele de tenis.
- Gradina Zoologica Brasov
- 4 km Paradisul Acvatic - cel mai mare din tara (piscine acoperite diferite saune masaj sala fitness teren fotbaletc) functioneaza pe tot parcursul anului.

La 6 minute in centrul Brasovului puteti vizita Biserica Neagra Turnul Alb Turnul Negru Poarta Ecaterinei Strada Sforii Tampa (panorama telecabina) Bastionul Tesatorilor Vechea Cetatuie a Brasovului Prima Scoala Romaneasca Poarta Schei Muzeul de Arta.

- 20 minute Poiana Brasov
- 30 minute Castelul Bran

FACILITATI:
Pensiunea Anemyra pune la dispozitia turistilor 32 de locuri (posibilitatea de a suplimenta pana la 35 locuri camerele fiind foarte mari) in 13 camere foarte curate si spatioase (18-40mp) toate dotate cu baie tv lcdfrigider internet apa calda si caldura in permanenta.

NU SERVIM MANCARE! Punem la dispozitie o sala de 45 locuri bucatarie complet utilata (vesela aragazfrigider filtru de cafea tv dvd combina muzicala) si incalzita un foisor in aer liber si un gratar.

Dispunem de parcare supravegheata pentru intreaga capacitate a pensiunii.
Tariful include si taxa hoteliera.

Cartea de Oaspeți Casa ANEMYRA

35 locuri, 13 camere Tarif: 160 Lei
/ camera dublă Cazare 1 persoana pentru o singură noapte
adresa Brașov, str. Timis, nr. 20, jud. Brasov telefon 0722 881 870
QR code


ro en de hu fr es it